Pizza- & pastamobiel in Antwerpen: origineel en lekker

Heeft u een feest gepland en wilt u uw gasten een maaltijd of versnapering aanbieden? Laat uw kookpotten in de kast staan en huur een origineel pizza-pastakraam om uw gasten te voorzien van een heerlijke hap! Geen stress over het eten en u hebt alle tijd om zelf uw beste beentje voor te zetten tijdens de feestelijkheden: zalig toch?

 

Er zijn verschillende formules mogelijk bij Pizza Pasta BBQ Mobiel als u onze pizza- en pastamobiel inhuurt. Enkel pasta’s, enkel pizza’s, de twee gecombineerd, à volonté of juist niet: wij stemmen de keuze in onze kraam af op uw voorkeur. Onze pasta- en pizzamobiel in Antwerpen rijdt naar alle uithoeken van de provincie en verder. Daarnaast voorzien wij ook barbecues met bediening, die ter plaatse worden gebakken met verse groenten en verzorgen wij tevens diverse buffetten. Als u dat wenst, nemen wij zelfs de volledige catering van uw feest voor onze rekening, van aperitief tot dessert.

Allerlei soorten buffetten aan huis geleverd door uw traiteur

Pizza Pasta BBQ Mobiel biedt dus meer dan alleen een mobiele pizzakraam & pastakraam voor uw gelegenheid. Wij leveren als traiteur aan huis ook diverse buffetten: broodjes, desserts, koude buffetten en warme buffetten. Zo kan u ook op kleine feestjes lekkere maaltijden opdienen én uw gasten entertainen.

 

Wij doen alle soorten feesten! Huwelijk, communie, lentefeesten, babyborrels, jubileum, bedrijfsfeesten,… Ons sterkste punt? Koude en warme buffetten voor zowel kleine als grote feesten. Wij doen ook de afwas, en nemen al ons afval mee. Wij verzorgen uw feest tot in de puntjes, aan de afgesproken prijs.

Reserveer nu uw pasta-pizzakraam!

Onze originele pizza-pastakraam is gegarandeerd een hit op uw feestje! U kan met een gerust hart de volledige catering van uw evenement aan ons overlaten.

 

Contacteer ons snel om een datum te reserveren en een offerte aan te vragen voor onze diverse formules. Wij zijn steeds telefonisch en via mail bereikbaar.

Huur uw Pizza Pasta BBQ Mobiel voor al uw evenementen, groot & klein!